Qui sóm?

Petit Globus és el nom escollit pel nostre centre educatiu infantil. Portem des de 2007 facilitant a les families l´incorporació al món laboral, per això el nostre horari tan ampli de 7h a 18h.

 

Sóm un CENTRE BILINGÜE CATALÀ-FRANCÈS. Sabem  l´importància de les llengües estrangeres a la nostra societat, per aquest motiu aprenem el francès per que s´instal.li com a segona llengua (cançons, audiovisuals, teatre i noves paraules). Any rera any els nens de P2 opten per la continuitat amb el Col.legi Francès a Reus "CFR".

El centre ha signat recentment importants convenis amb els col.legis oficials de diferents professionals, demani informació!

 

La nostra manera de treballar

Sabem el que hem de donar als més menudets: afecte, abraçades i més petonets. Aquesta és la nostra fórmula màgica, sense oblidar els nostres objectius pedagògics que conseguim amb ajuda del joc, de la música i de les llengues estrangeres. 

Col.laborem coordinadament amb els papis per aconseguir el màxim desenvolupament  psíquic i intelectual dels seus fills.

Reforcem i potenciem l´adquisició d´hàbits d´higiene personal ( rentar-se les dents i les manetes solets), control de l´esfínter ( èxit rotund al treure el bolquer), d´alimentació i de descans per la migdiada.

 

Conegui perquè tots els nostres papis ens recomanen i confien cada dia en nosaltres.

 

Amb tot el cor

El nostre equip humà està format per educadores titulades segons la normativa. D´elles destaquem la seva afectivitat, sensibilitat, alegria, responsabilitat i professionalitat.

Les treballadores són professores titulades (magisteri infantil, pedagogues, tècnics superiors o auxiliars en puericultura).

Per garantir la qualitat de la  nostra tasca educativa estem en continu desenvolupament de les nostres competèncias professionals a travès del treball en grup i la formació permanent ( psicomotricitat, massatge infantil, psicologia i primers auxilis).

 

El nostre equip d´orientació i suport educatiu està format per:

*Blanca Cortijo, coordinadora psicològica, postgraduada en psicoterapia infanto-juvenil (detecció i  prevenció de  dificultats en el desenvolupament del nen). Col. nº7.317

*Carmen Quílez, coordinadora pedagògica, especialitzada en motricitat, audició, llenguatge i nutrició. Col. nº 5360

 

Sense oblidar-nos de l´equip professional dins l´àmbit sanitari que ens ajuda a preservar el centre en les milllors condicions  per minimitzar els contagis entre els  nens, així com la  nostra cuinera que fa els millors plats replets d´amor.

De la A d´amistat a la Z de zoo

Tots els dies li mantenim informats i estarem en comunicació continua amb vostè, el seu fill i Petit Globus.

Afavorim la comunicació permanent mitjançant la "agenda", reunions i els informes trimestrals pertinents.

Les reunions amb les educadores es determinen a principis del curs, on es visualitzen les inquietuts de cada nen, així com el seu avanç en quant als objectius programats per aquest  curs.

La tasca educativa de Petit Globus es considera complementària, però mai substitutiva de la misió de les families, com primers i responsables de l´educació dels  seus fills.

Ens impliquem amb les families de forma oberta i natural.

De manera innovadora, al nostre Facebook, compartim amb les families el dia a dia, pujant fotos dels treballs i vivències dels  nostres nens (cada dia s´actualitzen).

 

Pregunti si té algun dubte

Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.

Ha introducido los siguientes datos:

Formulari de contacte

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

Dades d´interès

Direcció

Centre Petit Globus
Av. Països Catalans nº8 Baixos
43007 S. Pere i S. Pau (Tarragona)

Bus 54 i 14 (parada davant de l´escola), costat rotonda

 

PREU  290€  INCLÒS MENJADOR

Bebés d´1 mes a 3 anys 

 

Telèfons

977.110.620977.110.620 i 605.205.402605.205.402 (whatsapp)

mail: info@petitglobus.com

Facebook exclusiu pels nostres alumnes

 

Horaris i cap de setmana

De dilluns a divendres de 7h a 18h.

Divendres i dissabtes nit de 20h a 24h, sopar inclòs.

 

 

INSCRIPCIONS pel Curs 2014/2015

Si està interessat en visitar les instal.lacions o inscriure al seu fill,truqui al telèfon 977.110.620977.110.620 - 605.205.402605.205.402 o envians un mail i li trucarem el més aviat possible.

Serveis que ofereix el centre

Durant tot l´any

 • Menjador amb cuina pròpia.
 • L´aula de lactants (P0) més gran de Tarragona (65m2)
 • Bany pels bebès.
 • Control  i seguiment  del pes i creixement. Les mares ens alegrem quan el pediatra ens diu que ha agafat pes, doncs nosaltres us avancem un mini informe.
 • Lactància al centre: si vol venir a donar el pit, no ho dubti, tindrà el seu espai per a disfrutar del seu moment.
 • Activitats i jocs a l´aire lliure als 3 patis exteriors; circuit amb motos, sorral i hort infantil, tots amb ombra a l´estiu.
 • Climatització adequada a totes les classes.
 • Parking pels cotxets a l´entrada del hall.
 • Bonos per hores: si no sap amb qui deixar el seu fill unes hores, deixi'l, es sentirà com a casa.
 • Taller ocasional: dirigit als nens no matriculats. Els dies que treballi i al seu cole és festa, truqui´ns, tenim programades activitats molt interessants.

NOVETATS

 • Guarderia nocturna: Pot comptar amb nosaltres pel cap de setmana, disposem del millor equip humà per la cura del seu nen. Així quan tingui un  compromis laboral, un sopar amb els amics,l´estrena d´una pel.lícula o vol  disfrutar d´una vetllada romàntica, nosaltres el cuidarem, deixi´l en mans de professionals, mentres disfruta d´una estona lliure.  S´ho mereix,gaudeix-hi de 20:00h           a 24h, cada divendres i dissabte, el sopar està inclòs.
 • Perruquería infantil: Amb prèvia nota a l´agenda li tallarem els cabells com tu ens diguis.